Lokacija i uputstva

ParkingNiš se nalazi u blizini aerodroma Niš, na adresi Ratka Jovića 5-1. Lokaciju parkinga možete pogledati i na Google mapi

Aerodrom Niš je udaljen 1.4km od Parkinga Niš, odnosno 3-4 minuta kolima.

Bez obzira iz kog pravca dolazite, preporučujemo da se sa auto-puta isključite na izlazu Niš SEVER. Parking Niš je na svega par minuta od naplatne rampe. Lokaciju parkinga možete videti ovde ili otvoriti direktno na Google mapi.

Rezervacije, plaćanje

Parking mesto za letove sa aerodroma Niš možete rezervisati putem forme za rezervaciju, kao i putem aplikacija Viber i WhatsApp (broj telefona +381.67.73.46.206).

Potvrdu rezervacije ćemo Vam poslati u najkraćem roku i to putem emaila ukoliko ste rezervaciju izvršili na sajtu ili putem aplikacije koju ste koristili (WhatsApp, Viber).

Plaćanje parkiranja se vrši na licu mesta ukoliko plaćate gotovinom ili platnom karticom, putem fakture ukoliko plaćate kao pravno lice, a moguće su i direktne uplate na tekući račun putem opšte uplatnice ili elektronskog bankarstva.

Detalje o opcijama plaćanja ćete dobiti u poruci (email ili drugi kanal) nakon izvršene rezervacije parkinga.

Ne. Ne postoje posebne naknade za kašnjenje, plaćate onaj broj dana koji vozilo provede na parkingu. Ukolliko ste unapred uplatili određen broj dana, kod preuzimanja vozila plaćate samo razliku između tog iznosa i stvarnog broja dana.

Uslovi korišćenja

Sva vozila A, B i B1 kategorije možete parkirati kod nas. Ukoliko Vaše vozilo pripada nekoj drugoj kategoriji, molimo kontaktirajte nas oko posebnih uslova za datu kategoriju vozila.

Parking Niš je obezbeđen ogradom, ulaznom kapijom, kao i 24/7 video nadzorom.

Sva vozila na Parkingu Niš su tokom korišćenja osigurana. Detalje osiguranja i uslove možete naći u dokumentu Uslova za osiguranje.